MVSFORUMS.com Forum Index MVSFORUMS.com
A Community of and for MVS Professionals
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Quick Manuals   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Moving Servers
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MVSFORUMS.com Forum Index -> MVSFORUMS - Announcements
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Terry_Heinze
Supermod


Joined: 31 May 2004
Posts: 375
Topics: 3
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Fri Sep 11, 2015 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

May I suggest you "bonk" someone else's head -- not your own. Smile
_________________
....Terry
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kolusu
Site Admin
Site Admin


Joined: 26 Nov 2002
Posts: 11827
Topics: 74
Location: San Jose

PostPosted: Sun Sep 13, 2015 11:40 am    Post subject: Reply with quote

William Collins/Terry_Heinze,

Another round of testing as the hosting claims to have solved the issue. The limited testing I did seem to work. So give it another try and see if that works for you guys

Thanks

Kolusu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Mon Sep 14, 2015 6:12 am    Post subject: Reply with quote

It works until I shut the machine down (suspend or power-off). On re-start, I always have to log-in. Which is different from before.

Perhaps change the message to "sometimes" instead of "each visit" Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Terry_Heinze
Supermod


Joined: 31 May 2004
Posts: 375
Topics: 3
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Mon Sep 14, 2015 8:18 am    Post subject: Reply with quote

I was asked to login this morning, but instead of asking for my ID and password, it logged me in all by itself.
_________________
....Terry
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Mon Sep 14, 2015 9:31 am    Post subject: Reply with quote

I was getting that last week as well. Now though, I have to click (it remembers by username and password). Every time I restart.
Back to top
View user's profile Send private message
kolusu
Site Admin
Site Admin


Joined: 26 Nov 2002
Posts: 11827
Topics: 74
Location: San Jose

PostPosted: Mon Sep 14, 2015 11:39 am    Post subject: Reply with quote

William Collins/Terry_Heinze,

Thanks for confirming. Now lets hope that the issue doesn't pop-up again.
_________________
Kolusu - DFSORT Development Team (IBM)
DFSORT is on the Web at:
www.ibm.com/storage/dfsort
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Terry_Heinze
Supermod


Joined: 31 May 2004
Posts: 375
Topics: 3
Location: Richfield, MN, USA

PostPosted: Tue Sep 15, 2015 8:12 am    Post subject: Reply with quote

Success! Was logged in automatically this morning.
_________________
....Terry
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Thu Sep 17, 2015 5:40 am    Post subject: Reply with quote

Mmmm..... Seems to be broken again. Back to having to log-in every time.
Back to top
View user's profile Send private message
Nic Clouston
Advanced


Joined: 01 Feb 2007
Posts: 997
Topics: 6
Location: At Home

PostPosted: Thu Sep 17, 2015 7:43 am    Post subject: Reply with quote

I've always had to log in even when I check the box to log me in automatically. But it is no big deal - I simply have to click login - my details are pre-filled - asd long as I make sure ccleaner doesn't clear the relevant storage.
_________________
Utility and Program control cards are NOt, repeat NOT, JCL.
Back to top
View user's profile Send private message
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Thu Sep 17, 2015 8:58 am    Post subject: Reply with quote

Nic Clouston wrote:
I've always had to log in even when I check the box to log me in automatically...


You mean even before the server switch?

It's not a big problem, it is just to let Kolusu know. If Kolusu is paying for a service which is "same operationally as your previous, but better value" then it's nice to invoke the support when that is not true, let alone the possibility of it being a symptom of a wider problem.
Back to top
View user's profile Send private message
kolusu
Site Admin
Site Admin


Joined: 26 Nov 2002
Posts: 11827
Topics: 74
Location: San Jose

PostPosted: Thu Sep 17, 2015 10:09 am    Post subject: Reply with quote

Nic Clouston wrote:
I've always had to log in even when I check the box to log me in automatically. But it is no big deal - I simply have to click login - my details are pre-filled - asd long as I make sure ccleaner doesn't clear the relevant storage.


This was not the case when we moved to new server and I have seen this issue happen to me when the details aren't pre filled.
_________________
Kolusu - DFSORT Development Team (IBM)
DFSORT is on the Web at:
www.ibm.com/storage/dfsort
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Nic Clouston
Advanced


Joined: 01 Feb 2007
Posts: 997
Topics: 6
Location: At Home

PostPosted: Thu Sep 17, 2015 10:14 am    Post subject: Reply with quote

Ever since 2007. I have never managed an automatic login and I have tried at various times over the year. I thought maybe I needed to do something apart from check the check-box but I never bothered to find out - one click and I am in anyway,
_________________
Utility and Program control cards are NOt, repeat NOT, JCL.
Back to top
View user's profile Send private message
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Sat Sep 19, 2015 4:38 am    Post subject: Reply with quote

If I go to http://www.mvsforums.com first and then to http://www.mvsforums.com/helpboards I get automatically logged-in every time.

If I go directly to http://www.mvsforums.com/helpboards things are more variable. If I've just restarted the machine, then definitely no, not logged-in automatically. Otherwise, sometimes automatic, sometimes not.

Before this server, it did not matter about how I got to http://www.mvsforums.com/helpboards, it logged-in automatically every time.
Back to top
View user's profile Send private message
William Collins
Supermod


Joined: 03 Jun 2012
Posts: 437
Topics: 0

PostPosted: Sun Sep 20, 2015 3:40 am    Post subject: Reply with quote

Nope. That isn't consistent either Smile
Back to top
View user's profile Send private message
kolusu
Site Admin
Site Admin


Joined: 26 Nov 2002
Posts: 11827
Topics: 74
Location: San Jose

PostPosted: Mon Sep 21, 2015 10:42 am    Post subject: Reply with quote

William Collins,

Still having issues??
_________________
Kolusu - DFSORT Development Team (IBM)
DFSORT is on the Web at:
www.ibm.com/storage/dfsort
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   printer-friendly view    MVSFORUMS.com Forum Index -> MVSFORUMS - Announcements All times are GMT - 5 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


MVSFORUMS
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group